Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки от 89 лева и над!.
Сумата от добавените в количката продукти трябва да е на стойност 89 лева или повече.

ДОСТАВКА С КУРИЕР

Поръчките се изпращат със Speedy при следните условия и тарифи:

  • до ваш адрес 5.10 лв.
  • до Спиди офис (до 24 часа): 4.50 лв.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В КАКЪВ СРОК СЕ ИЗПРАЩА ПОРЪЧКАТА?

Всички продукти предлагани в Delicia.bg се подържат в складова наличност. Поръчките се окомплектоват и изпращат на следващият ден от заявяването им. Веднага след, като пратката е предадена на куриер ще бъдете уводомени с имейл.

Поръчки направени през делнични дни (понеделник – петък) до 16:00 часа се обработват и изпращат на същият ден.
Поръчки направени през събота и неделя се обработват и изпращат в понеделник.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПОРЪЧКАТА?

Ще получите вашата поръчка в рамките на 1-2 работни дни от датата на заявявка в Delicia.bg. Oбикновено куриерите доставят експресно всички пратки в рамките на 24 часа, като за някои населени места може да отнеме повече време.

ИЗПРАЩАТЕ ЛИ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД?

Някои артикули, които предлагаме ние задължително изпращаме с опция преглед преди да се приеме поръчката от куриера. Вижте по-долу въпросите свързани с тази тема.

ПОЛУЧИХ СИРОП/СЛАДКО В СЧУПЕН АМБАЛАЖ (БУТИЛКА или БУРКАН), КАКВО СЛЕДВА?

Някои сиропи и всички домашнит сладка, които предлагаме на Бъз Ко се съхраняват в стъклен амбалаж . За да се намали риска от чупливост при транспорт тези артикули внимателно се опаковат във фолио. В случай, че получите такъв продукт ние ще го заменим, като доставката ще бъде за наша сметка.

ПОЛУЧИХ РАЗТОПЕН ШОКОЛАД, КАКВО СЛЕДВА?

Доставката на поръчки, които съдържат шоколадови изделия през летните месеци и при температура над 25C се доставят в хладилни чанти. В случай, че получите разтопен шоколад поради небрежност от страна на куриера, може да го върнете или замените, като доставката и в двата случая е за наша сметка.