Рекламация

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

За нас е изключително важно, вие да останете 100% удовлетворени от пазаруването в Delicia.bg!
Гарантираме, че ще заменим продукт(и) или ще възстановим пълната стойност (по ваш избор) поради някакъв дефект при транспорт или други причини при следните условия:

 

ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ

Предвид естеството на продуктите, които предлагаме за пряка консумация (кафе, сиропи, шоколад, домашно сладко), всички те са с обозначен срок на годност от производителя. Затова внимателно контролираме и следим всички партиди, които подържаме в складова наличност. В случай, че получите продукт с изтекъл срок на годност ние ще го заменим или ще възстановим пълната сума (по ваше желание). Може да върнете такъв продукт в рамките на 7 дни от получаването, като разходите за куриер са за наша сметка.

 

АКО ПОЛУЧИТЕ СИРОП/СЛАДКО В СЧУПЕН АМБАЛАЖ (БУТИЛКА или БУРКАН)

Домашните сладка и някои сиропи на Бъз Ко се съхраняват в стъклен амбалаж, като бурканчета и бутилки. В случай, че получите такъв продукт, който поради небрежност при транспортиране се е излял ние ще го заменим, като доставката е за наша сметка или ще възстановим пълната сума (по ваше желание). Тези артикули изпращаме с опция преглед, като ви съветваме винаги да преглеждате пратката пред куриера.

 

АКО ПОЛУЧИТЕ РАЗТОПЕН ШОКОЛАД

През летните месеци и при температура над 25C шоколадовите изделия се съхраняват и доставят от куриер в хладилни чанти. В случай, че получите такъв продукт, който поради небрежност при транспортиране се е разтопил, ние ще го заменим, като доставката е за наша сметка или ще възстановим пълната сума (по ваше желание). Тези артикули изпращаме с опция преглед, като ви съветваме винаги да преглеждате пратката пред куриера.

 

ПОЛУЧИЛИ СТЕ РАЗЛИЧЕН ПРОДУКТ

В случай, че получите продукт различен от избраният и поради наша грешка при окомплектоване на поръчката, ние ще го заменим, като доставката е за наша сметка или ще възстановим пълната сума (по ваше желание).

ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИ?

Запознайте се първо с условията за поверителност в сайта, и попълнете задължително всички полета със (*).

[contact-form-7 404 "Not Found"]
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ

Телефон за контакт088.835.2728