Връщане и замяна

Връщане и замяна

Връщане на продукт(и)

до 14 дни от получаване на стоката

+16 дни гратис от Delicia.bg
общо 30 дни от получаване на стоката
Запазена оригиналната опаковка
продукта да не е отварян и опитван
При рекламация за качество
стоката веднага ще бъде заменена!
Условия за връщане

Изключително важно за нас е вашето 100% удовлетворение при пазаруване в Delicia.bg!

Ще заменим продукт(и) или на 100% ще ви възстановим стойността (по ваш избор) при дефект от транспорт или други причини и при следните условия:

Продуктите, като кафе, сиропи, шоколад и домашното сладко имат срок на годност, която внимателно следим. Ако получите продукт с изтекъл срок ние ще го заменим или възстановим пълната сума (по ваше желание).
Домашните сладка и някои сиропи на Бъз Ко са пакетирани в бурканчета и бутилки от стъкло. Ако получите продукт, който при транспортиране се е излял веднага ще го заменим и изпратим за наша сметка. Тези артикули изпращаме с опция преглед.
Пратките с шоколадови изделия се доставят през летните месеци в хладилни чанти. В случай, че получите шоколада разтопен го върнете за наша сметка, като ние ще го заменим или възстановим сумата.
В случай, че получите продукт различен от поръчания в Delicia.bg и поради грешка при окомплектоване на поръчката веднага ще го заменим. Върнете за наша сметка объркания артикул и ние ще ви изпратим желания продукт, като доставката е от нас.

ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИ?

Изберете удобната за вас форма за контакт с Delicia.bg. Запознайте се също с условията за Доставка