За Делиция! – Delicia.bg

Делиция е наслада в един свят от изкушения

Ние от Делиция сме експерти не само по кафе, но също на чая и шоколада. Всичко това го дължим на упорит труд и силната страст към деликатните вкусове!

От 2016 год. правим всичко възможно да предложим нещо повече от качествено кафе. Кафето отнема специално време от ежедневието ни още от събуждането на сутринта, то е в центъра при семейните срещи, с приятели, на работа и в офиса. Разбира се това важи за чая, лимонадата и шоколада.

Нашата цел? Да намерите точният вкус, който ще ви завладее. Защото кафето и чая са много повече от една ободряваща напитка - важен е вкусът на това, което пиете.

Фирмата е Делиция 2017 ЕООД бившaтa Димидея ООД. От 2015 г. сме официален дистрибутор на кафе Kimbo® в гр. Стара Загора, а от 2017 г. дистрибутираме също Lavazza® и Vergnano®.

Идеята за Delicia.bg се роди 2016 г. а през 2017 г. започнахме да предлагаме и кафе онлайн, по-късно добавихме брандовете чай на Althaus® и David Rio®, шоколада MoMe® и шоколадовите бонбони Noble® (Белгия). Нека не пропускаме и вкусните натурални сиропи за домашна лимонада на Бъз Ко®, както натуралния шоколад от Casa Kakau.

По-долу вижте кратката хронология.
Our mission

Когато една страст се трансформира в Еуфория

 • 2016

  Роди се идеята ни да създадем малка вселена от вкусове и аромати за всеки страстен почитател на деликатния вкус.

 • 2017

  Delicia.bg е онлайн!
  Обещаващо начало с продажбата ни на първото кафе, като са набелязани цели с переспектива.

 • 2018

  Уверено следваме целта да изградим един свят от вкусни фантазии. Шоколад! изкушението, което е радост и наслада за малки и големи.

 • 2019

  Вече предлагаме и шоколади на Noble, MoMe и Casa Kakau. Добавихме също чайовете лате David Rio, портфолиото се увеличи, паралелно и складовата база.

 • 2020

  Силният аромат на кафето изпратено от Делиция вече се разнася из домове и офиси. Време е да се почувствате по-удовлетворени! Създадохме за вас Клуба Еуфория и Делиция Рефреш.